Transport Karlshamn

Mörrums Gräv AB

Välkommen till Mörrums Gräv AB

Transport Karlshamn

Vi på Mörrums Gräv erbjuder transport- och entreprenadtjänster till kunder i Karlshamn och hela Blekinge. Med flera års erfarenhet har vi samlat på oss kunskaperna för att kunna presentera ett resultat som motsvarar dina förväntningar. Vi utför allt från markarbeten och kompletta entreprenader till transport av grus och matjord. Dessutom erbjuder vi även tjänster som stubbfräsning, räckeslagning och vägunderhåll. Vi på Mörrums Gräv AB är dina experter inom transport i Karlshamn med omnejd!

Våra kunder består idag av allt ifrån storföretag till kommuner samt inte minst privatpersoner. Du hittar oss i bland annat Karlshamn men vi tar även emot kunder från kringliggande orter och kommuner. Varmt välkommen till Mörrums Gräv. Transporttjänster i Karlshamn!

Transport Karlshamn
Transport Karlshamn

Våra tjänster

Vi på Mörrums Gräv AB utför en rad olika tjänster inom mark och transport åt företag samt privatpersoner runt omkring Karlshamn. Till oss kan du vända dig för att få hjälp med bland annat dränering av husgrund, avloppsgrävning, schaktning och många andra markarbeten. Dessutom erbjuder vi även transporter av matjord och grus. Allt arbete anpassas i så stor utsträckning som möjligt utifrån dina önskemål och behov, vilket gör att du får precis den hjälpen som du är i behov av. Var därför noga med att tala om vilka behov och önskemål som du har.

I Karlshamn och hela Blekinge

Har du några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta oss per telefon, mail eller genom kontaktformuläret som finns längre ner på sidan. Vi arbetar primärt i Karlshamn och Blekinge län! Kontakta oss redan idag, vi ser framemot att få hjälpa dig med ett kvalitativt och hållbart arbete!

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Mörrums Gräv AB

Besöksadress:
Gislaträtet I Mörrum

Postadress:
Bräknebodavägen 61-8, 37591 Mörrum

Tel: 0454 – 50351
Epost: morrum.g.ab@telia.com