Entreprenad Karlshamn

Mörrums Gräv AB

Välkommen till Mörrums Gräv AB

Entreprenad Karlshamn

Vi på Mörrums Gräv erbjuder entreprenad och transporttjänster till kunder i Karlshamn och hela Blekinge. Med flera års erfarenhet har vi samlat på oss kunskaperna för att kunna presentera ett resultat som motsvarar dina förväntningar. Vi utför allt från markarbeten och kompletta entreprenader till transport av grus och matjord. Dessutom erbjuder vi även tjänster som stubbfräsning, räckeslagning och vägunderhåll. Vi på Mörrums Gräv AB är dina experter entreprenad och grävning i Karlshamn med omnejd!

Våra kunder består idag av allt ifrån storföretag till kommuner samt inte minst privatpersoner. Du hittar oss i bland annat Karlshamn men vi tar även emot kunder från kringliggande orter och kommuner. Varmt välkommen till Mörrums Gräv. Entreprenad och transporttjänster i Karlshamn!

Entreprenad Karlshamn

Våra tjänster

Vi på Mörrums Gräv AB utför en rad olika tjänster inom mark och entreprenad åt företag samt privatpersoner runt omkring Karlshamn. Till oss kan du vända dig för att få hjälp med bland annat dränering av husgrund, avloppsgrävning, schaktning och många andra markarbeten. Dessutom erbjuder vi även transporter av matjord och grus.

I Karlshamn och hela Blekinge

Har du några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta oss per telefon, mail eller genom kontaktformuläret som finns längre ner på sidan. Vi arbetar primärt i Karlshamn och Blekinge län! Kontakta oss redan idag, vi ser framemot att få hjälpa dig med ett kvalitativt och hållbart arbete!

Dränering - Entreprenad

Dränering

Markarbeten

Avloppsgrävning - Entreprenad

Avloppsgrävning

Matjord

Schaktning - Entreprenad

Schaktning

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Mörrums Gräv AB

Besöksadress:
Gislaträtet I Mörrum

Postadress:
Bräknebodavägen 61-8, 37591 Mörrum

Tel: 0454 – 50351
Epost: morrum.g.ab@telia.com