Dränering

Led bort oönskat vatten

Vid regn eller översvämning kan det lätt bildas pölar vid oönskade platser. Med dränering kan vi enkelt och smidigt sätt leda bort vattnet. Vid dränering gräver man diken, som leder bort vatten och därefter grävs ett dräneringsrör ner en effektiv avrinning. Dränering utförs ofta för att skydda källarväggar från fukt och vatten som kan skada husets grund.

I hus med källare och där grunden står direkt mot exempelvis lera eller berg, är dränering särskilt viktigt. Det beror på att fukt lättare samlas och riskerar att göra skada mot husgrunden. Därför måste man leda bort vatten vilket på bästa och smidigast sätt görs genom en dränering.

Material

När vi utför en dränering genomförs det främst med dräneringsmattor som exempelvis fuktmattor och dräneringssystem. Vi använder oss av kvalitativt material och välkända varumärken som vi vet kommer ge en lång hållbarhet.

Kontakta oss för hjälp med dränering

Vi på Mörrums Gräv Aktiebolag hjälper er med en smidig dränering. Vi har många nöjda kunder och en personal med stor erfarenhet samt kompetens. Vi arbetar professionellt och garanterar att du som kund blir nöjd med resultatet. En väl utförd dränering är den bästa garantin mot fuktskador och hos oss får du hjälpen du behöver till konkurrenskraftiga priser. Kontakta oss redan idag så tar vi snabbt fram en kostnadsfri offert.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Mörrums Gräv AB

Besöksadress:
Gislaträtet I Mörrum

Postadress:
Bräknebodavägen 61-8, 37591 Mörrum

Tel: 0454 – 50351
Epost: morrum.g.ab@telia.com