Avloppsgrävning

Undvik lukt och problem med avloppet

Vi utför professionell avloppsgrävning. Genom att anlita oss för avloppsgrävning ser vi till att du får ett fungerande avlopp utan luktproblem. För att du ska få bästa tänkbara resultat så gräver vi provgropar som vi därefter bedömer. Vi mäter och analyserar grundvattennivån, grundvattnets strömriktning samt kvalitén i marken. Utifrån resultaten vi får och reningskraven som Naturvårdsverket ställer, kan vi sedan planlägga arbetet för dig. Lämnar du över hela ansvaret för avloppsgrävning kan vi även erbjuda totalentreprenad. Vi ser till att allt genomförs, från början till slut vad gäller inköp samt installation av avlopp. Hos oss Mörrums Gräv får du en helhetslösning.

Certifierade inom avloppsgrävning

Mörrums Gräv AB är certifierade inom avloppsgrävning samt anläggning av enskilda avlopp. Vi levererar praktiska och hållbara lösningar för både enskilda hushåll samt större fastigheter. Våra kunder är bland annat kommuner, företag och privatpersoner. Vi strävar alltid efter långvariga relationer samt att kunden känner sig helt nöjd med resultatet. Alla våra slutresultat är av hållbar kvalitet och vi garanterar en snabb och effektiv arbetsprocess. Avloppsgrävning kräver både erfarenhet samt kunskap och tillsammans har våra medarbetare det som krävs för att resultatet ska bli förstklassigt.

Kontakta oss för en offert

Kontakta oss så hjälper vi dig med avloppsgrävning. Oavsett om du är en privatperson eller företag så ställer vi upp. För oss är inget arbete för stort eller för litet, vi levererar alltid kvalitativa projekt. Vi tar snabbt fram en offert på arbetet.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Mörrums Gräv AB

Besöksadress:
Gislaträtet I Mörrum

Postadress:
Bräknebodavägen 61-8, 37591 Mörrum

Tel: 0454 – 50351
Epost: morrum.g.ab@telia.com