Schaktning

Låt oss lägga grunden

Schaktning är en central del av markarbetet vid anläggning av tomt och uppförande av hus. Det går först och främst ut på att man gör i ordning en plan yta med fast mark för grunden. Detta innebär att man flyttar bort matjord ner till det djup som är lämpligt för grundläggningen. Vid en schaktning används en grävmaskin för att flytta runt jord och jämna till markytan.

Vi utför ett noggrant förarbete

Innan vi kan påbörja arbetet är det viktigt att noga undersöka vad som finns under markytan. Genom att göra en undersökning får man bland annat veta om det finns berg i marken och om det eventuellt redan finns några rördragningar på tomten. För varje typ av anläggning ställs specifika krav på schaktningen och vi håller koll på att de alltid uppfylls.

Kontakta oss så hjälper vi dig

Om du är intresserad av att få hjälp med schaktning så kan du av oss få en offert på arbetet. Har du några frågor eller funderingar så du varmt välkommen att kontakta oss. Vi är noggranna och levererar alltid kvalitetssäkrade arbeten. Vi hjälper dig att lägga grunden till din tomt.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Mörrums Gräv AB

Besöksadress:
Gislaträtet I Mörrum

Postadress:
Bräknebodavägen 61-8, 37591 Mörrum

Tel: 0454 – 50351
Epost: morrum.g.ab@telia.com